top of page

man. 20. maj

|

Aalborg

Liquid Love - Aalborg

Den ultimative sanseoplevelse - nærvær, sensualitet og masser af olie - alt sammen i respektfulde rammer hvor du selv bestemmer hastigheden.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Liquid Love - Aalborg
Liquid Love - Aalborg

Tid og sted

20. maj 2024, 15.00 – 17.00

Aalborg, Vesterbro 18, 9000 Aalborg, Danmark

Gæster

Om eventet

KÆRLIGHED I FLYDENDE FORM 

Tantra handler om at være med hvad er, og fordybe sig i sine sanser uden gøren eller mål. Så spørgsmålet er, hvad vil din oplevelse være når den får fuld gas?  

Liquid Love er den ultimative sanseoplevelse. Det er nærvær, sensualitet og masser af olie - alt sammen i respektfulde rammer hvor du selv bestemmer hastigheden.  

KOM MED EN MAKKER 

Selvom Liquid Love er en rejse ind dit eget sanselige univers, så skal du have en makker med som er af det modsatte biologiske køn end dig. Det gør vi af to årsager:  - Vi balancerer kønnene sådan at der vil være lige mange lingam,- og yoni-ejere - At man er med-ansvarlig for sin makkers adfærd  

HVAD ER LIQUID LOVE? 

Den simple forklaring: Du får varm, lækker olivenolie over din krop, og så sender vi dig på en rejse i hav af glathed i en pool, med andre olierede kroppe. Det lyder lidt vildt, ikke? Det er det også ;)  

HVAD SKER DER TIL EN LIQUID LOVE? 

Alle begivenhederne er unikke, men strukturen er den samme: Vi starter med en åben ankomst, hvor vi introducerer eventet og skaber en afslappet atmosfære gennem en række øvelser som også gennemgår sikkerheden og rammen.   

Efterfølgende tager vi tøjet af, blindfolds på, og laver en kort fælles meditation for at forberede os på den sanselige rejse.  Under sessionen vil du opleve, hvordan udforskning, bevægelse, og overgivelse spiller sammen med den varme olie om at skabe en dyb forbindelse med de andre deltagere.  Der vil være flere engle til stede undervejs til at hjælpe, såfremt du skal på toilettet, have en tår vand, eller få olie ud af øjnene, som også holder øje med at rammen bliver overholdt.  Efter sessionen får du mulighed for at tørre dig af, og forsyne dig lidt med noget vand, inden vi sender dig videre.  

ER DER SEX VED LIQUID LOVE? 

Nej, Liquid Love fokuserer på det sanselige og sensuelle snarere end det s£ksuelle. Der vil være helt klare grænser for interaktion og seksuel adfærd, samt regler om ikke-penetration og ikke-ejakulation, for at skabe en magisk plads for intimitet, sensualitet og forbindelse.  Dette er ikke et sted for s£ksuelle intentioner, men derimod en mulighed for at opleve kærlighed og forbundethed på en fri måde. Vi opfordrer derfor alle til at respektere egne grænser og værdsætte individuelle valg om berøring og nøgenhed.  

HVEM DELTAGER? 

Vi inviterer alle køn, s£ksualiteter, kropstyper og aldre velkommen. Vi skaber en respektfuld atmosfære for alle, uanset personlige præferencer. Lad os bevæge os ud over individuelle præferencer og omfavne det transpersonelle.  

PRAKTISK INFO 

Du skal medbringe følgende: 

- En makker af det modsatte biologiske køn end dig 

- En-gangs badetøj eller undertøj, hvis du ikke vil være nøgen 

- Badehætte hvis du ikke vil have olie i håret

- Eget håndklæde til aftørring af olie bagefter 

- Tøj som kan tåle at få lidt olie på, til hjemturen (der er ikke bad) 

- En-gangs blindfold som kan sidde godt fast (evt. et stykke stof)  

DIN FACILITATOR, THOMAS DEHN 

Thomas er en erfaren tantramassør og De-Armouring behandler med base i København, som skaber sensuelle, holistiske og helbredende oplevelser med dybde, og er kendt for sin rolige fremtoning og humoristiske, indsigtfulde tilgang.  

Thomas er bla. kendt fra BEVIDST, som han er medstifter af, og har års erfaring med at facilitere bevidste events og retreats. Han har desuden faciliteret på Copenhagen Tantra Festival og har flere års erfaring med at holde deltagers processer, ved Sunny Ju's De-Armouring retreats.  

Du vil opleve at hans evne til at holde rum giver en trygt og ikke-dømmende atmosfære, som fremmer sensualitet, sensivitet, leg, transformation og personlig vækst, samtidig med at du får lov til at være lige præcis den du er, som du er, i øjeblikket.

Billetter

  • Par-billet

    Denne billet er til dig og din medbragte partner af det andet køn

    999,00 kr.
    +24,98 kr. Servicegebyr
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page