top of page

Udtalelser

343576991_6052734084796270_7840679096447333611_n.jpg

Lene, 37

Tantra Massage

"Den tantriske massage hos Thomas var en dejlig, selvkærlig og sanselig oplevelse, hvor jeg virkelig mærkede min krop og fik slået hovedet af. Allerede i vores første telefonsamtale følte jeg mig tryg.

 

 

Thomas' ro smitter af, og hele hans tilgang til massagen er meget tryg og omsorgsfuld. Gennem hele sessionen følte jeg mig mødt af ham og mærkede virkelig hans nærvær. Der er ingen tvivl om, at han ved, hvad han laver. Dage senere mærkede jeg stadig den ekstra energi, jeg oplevede under sessionen.

 

Jeg kan varmt anbefale en tantrisk massage med Thomas."

image00001_edited.jpg

Minna, 22

Grænsetræning

​De forskellige øvelser, som Thomas guidede mig igennem, gjorde mig i stand til at mærke mine egne grænser på en fysisk måde. Thomas involverede mig hele tiden i dialogen, så jeg ikke stod tilbage med ubesvarede eller usikre spørgsmål.

Jeg føler mig nu stærk, selvsikker og kraftfuld. Jeg har meget mere energi til mig selv og mine aktiviteter.

Jeg er dybt taknemmelig.

Jeg tøver ikke med at anbefale Thomas og hans behandling til nogen. Han gjorde en kæmpe forskel for mig, og jeg er sikker på, at han også kan hjælpe dig.

Kvinde, 37

Tantramassagen var en smuk oplevelse af at modtage og trygt være sammen med det, der er.

 

Thomas var fremragende til at bemærke subtile energiskift, især når jeg modstod en følelse ved at adskille mig - ud af min krop, og han var i stand til at guide mig gennem steder, jeg i starten ikke ønskede at gå, hvilket gjorde det muligt for mig at lade gå af gamle mønstre.

 

Det er jeg virkelig taknemmelig for!

Kvinde, 52

Jeg vil anbefale den kombinerede massage, body De-Armouring og Yoni massagen.

Jeg følte mig tryg under hele massagen, hvilket gav mig mulighed for at give slip og opleve og mærke min krop på en måde, jeg aldrig havde forventet. De blide strøg var faktisk den mest ekstatiske del af massagen, som jeg ikke kan beskrive med ord.

 

Jeg glæder mig til næste massage!

Kvinde, 25

En meget sensuel og afslappende massage!

Du (Thomas) hjalp mig til at komme mere i kontakt med mig selv.

 

Tak!

Kvinde, 49

Thomas fik mig til at føle mig helt tryg og afslappet, hvilket normalt ikke er en nem opgave.

Men jeg kunne fuldstændig lægge alle mine bekymringer og tanker til side og bare være i et par timer.

Kvinde, 32

The massage was one of the best experiences of my life as it gave me confidence that I don't need a man in my life to be satisfied.
 
I would highly recommend this therapist to all single women (and women in relationships for that matter) so they can experience how good it can be to be treated like a queen by a man.

Kvinde, 29

Jeg kan med sikkerhed sige, at du er massør i verdensklasse.

 

Det var overraskende. Lækker. Sensuel og nærværende. Og faktisk er jeg stadig mest berørt af den måde, du så mig på. Du kiggede lige ind i min sjæl og så på en måde ALT skønheden.

 

Tak skal du have!

Massage Oil

Hvordan var din oplevelse?

At udfylde en feedback/udtalelse kan tage dig så lidt som 5 minutter, og alligevel ville det betyde alverden for mig - og den kan være så anonym, som du vil. Ønsker du svar skal du blot indtaste din email.

,

Hvis du har modet til at træde ind i lyset, vil det, at efterlade navn, alder og et billede, hjælpe meget med at opbygge tillid hos fremtidige klienter. Dog er intet påkrævet.

,

Tak skal du have!

Upload

Tak!

bottom of page