top of page

lør. 01. jun.

|

København

Bedre sex, hvordan? - seksualundervisning for Voksne

Alt hvad du altid gerne vil vide om sex og var bange for at spørge om

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Bedre sex, hvordan? - seksualundervisning for Voksne
Bedre sex, hvordan? - seksualundervisning for Voksne

Tid og sted

01. jun. 2024, 11.00 – 02. jun. 2024, 17.00

København, Tagensvej 85C, 1. & 2. sal, 2200 København, Danmark

Om eventet

Velkommen til vores intensive 2-dages workshop for par, der udforsker forskellige aspekter af seksualitet og intimitet - alt det vi ikke lærte i folkeskolen

 • Oplever I, at gnisten i jeres forhold er lidt slukket, eller at I er faldet ind i rutiner?
 • Føler I, at I ikke kan mærke hinanden eller egne behov, og har svært ved at udtrykke dem?
 • Ønsker I mere intimitet i jeres forhold?
 • Har I svært ved at kommunikere effektivt om jeres seksuelle ønsker og behov?
 • Er bedre sex afhængig af teknik?

Thomas og Kathrin, to erfarne facilitatorer, dykker ned i en række emner, der strækker sig fra grænser og grænsesætning til berøringens kraft, fra kommunikation og sprog til fantasier, porno og forførelse. Vi vil udforske tantra-teori, anatomi og orgasmer, samt de kropslige reaktioner og følelser, der kan påvirke jeres seksuelle oplevelse.

Gennem en kombination af teori og praktiske øvelser vil I få mulighed for at løsne op i jeres kroppe, forbedre jeres berørings-evner og opnå en dybere forståelse af jer som par, og I vil modtage øvelser med som I kan bruge allerede dagen efter til at fordybe jeres forhold.

Inden workshoppen sender vi desuden et anonymiseret spørgeskema ud til alle deltagere, hvor I kan spørge om lige præcis det, I altid har ville spørge om eller ikke har fået ordentlig svar på.

Vi vil tilpasse og integrere spørgsmålene til workshoppen, så I får den bedste oplevelse.

Mål:

Vores mål er at give jer redskaber til at skabe eller genskabe nysgerrighed, gnist, og en dybere form for nydelse og intimitet, som vil styrke jeres forbindelse og sammen gøre jer til verdens bedste elskere.

Vi ønsker også at give jer et sprog til at klart kommunikere om fantasier, behov og ønsker, så I kan intensivere nydelsen og fortsætte med at udforske jeres liv i og udenfor soveværelset.

Hvad får i ud af denne workshop:

 • Lær at sætte grænser og forstå dem
 • Få hvad du vil have og hvad har brug for
 • Forstå og lær at bruge bevidst berøring for at få mere nydelse
 • Dyk ned i det tantriske og forstå teorien bag
 • Dyk ned i “hvorfor vi har sex”
 • Få et sprog for det intime og kommunikerer klart
 • Forstå dine fantasier, lær at forføre og
 • Lær grundlæggende anatomi og typer af orgasmer
 • Løs kroppen op og mærk dig selv tydeligere i relation med din partner
 • Få svar på spørgsmålet om: "Er bedre sex afhængig af teknik?”

Hvem er det for:

Dette er for alle som ønsker at udforske og ekspandere deres seksuelle formåen, dog skal man tilmelde sig med en partner. Det vil sige at der ikke er begrænsning ift. om du kommer med din ægtefælle, kæreste, partner, eller ven/veninde, så længe du er okay med berøring mellem jer to, med tøj på.

Alt vil være en invitation - hvilket betyder at du/i kun behøver at deltage i det omfang I kan og vil. Så om du ingen erfaring har, eller er verdens bedste elsker, så er du velkommen og kan måske lære noget nyt.

Praktisk information:

 • Varighed: 2 dage, Lørdag 11:00 - 21:00, Søndag 11:00 - 17:00 med indlagte pauser
 • Praktisk information ang. selve eventet vil i blive opdateret omkring dagene inden

Hvem er vi:

Thomas Christian Dehn er en erfaren tantramassør og De-Armouring behandler med base i København, skaber sensuelle, holistiske og helbredende oplevelser med dybde, og er kendt for sin rolige fremtoning og humoristiske, indsigtfulde tilgang. Hans evne til at holde rum giver et trygt og ikke-dømmende rum, som fremmer sensualitet, sensivitet, leg, transformation og personlig vækst, samtidig med, at du får lov til at være lige præcis den du er.

Du kan læse mere om ham her på siden.

Kathrin Gramsch er drevet af at hjælpe mennesker til at lære deres krop bedst muligt at kende, så den kan bruges som “konsulent” når de lytter til den. Kroppen kan ofte være en genvej og nøglen til at forstå og løse en række dybe problemstillinger, som bevidstheden og den logisk tænkende hjerne sidder fast i. 

Kathrin har en baggrund som fysioterapeut og er sexolog fra Zurich Institute for Clinical Sexology and Sex Therapy ZISS og er i september 24 færdig med sin traumeuddannelse som Somatic Experiencing Practitioner. Hun har holdt mange workshops siden 2017 med nydelse og s£eksuel kommunikation som tema. 

Du kan læse mere om Kathrin på www.deinliebesleben.de

Billetter

 • Par-billet

  2.800,00 kr.
  +70,00 kr. Servicegebyr
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page