top of page

Kurser og events

Mærk dig selv i andres selskab

Slow Bodywork tilbyder to slags events, kurser eller retreats: 

 • Dem hvor du tilmelder dig

 • Dem hvor du booker mig, og jeg kommer og afholder det

Du kan få et overblik omkring etik og ramme for events, kurser og retreats her.

 

Hvor du tilmelder dig;

Her på siden kan du se de kommende events og kurser som Slow Bodywork udbyder. I beskrivelsen kan du finde detaljer om indhold, sted og tid. Kurserne er for enkelte personer og events er for flere deltagere.

Hvor du booker mig:

Kan du ikke finde et event at deltage i, har du brug for noget mere specifikt eller privat, kan du kontakte mig - så laver jeg simpelthen eventet for dig og dine venner. Prisen per event kommer an på størrelse, indhold og geografiske placering, så hvis du skriver til mig via udfyldningsformularen, vil jeg vende tilbage snarest. Du kan se en oversigt her.

Kurser

Kommende events

 • Bedre sex, hvordan? - seksualundervisning for Voksne
  Bedre sex, hvordan? - seksualundervisning for Voksne
  Sat, 01 Jun
  København
  01 Jun 2024, 11:00 – 02 Jun 2024, 17:00
  København, Tagensvej 85C, 1. & 2. sal, 2200 København, Danmark
  01 Jun 2024, 11:00 – 02 Jun 2024, 17:00
  København, Tagensvej 85C, 1. & 2. sal, 2200 København, Danmark
  Alt hvad du altid gerne vil vide om sex og var bange for at spørge om
 • Liquid Love
  Liquid Love
  Sun, 02 Jun
  København
  02 Jun 2024, 15:00 – 18:00
  København, Tagensvej 85C, 1. & 2. sal, 2200 København, Danmark
  02 Jun 2024, 15:00 – 18:00
  København, Tagensvej 85C, 1. & 2. sal, 2200 København, Danmark
  Den ultimative sanseoplevelse - nærvær, sensualitet og masser af olie - alt sammen i respektfulde rammer hvor du selv bestemmer hastigheden.

Events du kan booke mig til

Liquid Love Kropsdele

Liquid Love For Venner

Liquid Love er den ultimative sanseoplevelse. Det er nærvær, sensualitet, oxytocin i uanede mængder, koblet med transpersonelle oplevelser og masser af olie - alt sammen i respektfulde rammer.

Booker du en privat Liquid Love kommer jeg ud til dig, eller i et booket lokale, og hjælper med at få det hele sat op så du og dine venner kan nyde oplevelsen i ro. Jeg holder desuden rammen undervejs og hjælper med at rydde af bagefter. 

Selvom Liquid Love er en utrolig oplevelse, skal du påregne tid til både opsætning og nedtagning, og at der skal bruges en del materialer - men det aftaler vi løbende. Selve ventet er 2 timer men du skal nok medregne 2-4 timer ekstra til opsætning/nedtagning

Se fuld beskrivelse
t-2036.jpg.jpg

Conscious Cuddle

Conscious Cuddle er en oplevelse som fremmer nærværet, intimiteten, og trygheden, nedbringer ensomhed og hudsult, samt har potentialet til at lindre angst og depressive tendenser - og giver inspiration til en masse nye kramme-stillinger. Eventet er for alle, foregår med tøj på, og kræver ingen særlig større forberedelse.

Booker du en privat Conscious Cuddle kommer jeg ud til dig, eller i et booket lokale, og faciliterer et 3-timers cuddle event og holder rammen for at alle deltagere kan føle sig trygge og gennemkrammet.

Du skal nok påregne at der skal bruges madrasser til at ligge på, godt med puder og andet blødt, samt et anlæg som kan spille noget roligt musik.

Se fuld beskrivelse

Book mig

Tak! Du modtager et tilbud snarest.

Fuld Beskrivelse af events

Liquid Love

KÆRLIGHED I FLYDENDE FORM Tantra handler om at være med hvad er, og fordybe sig i sine sanser uden gøren eller mål. Så spørgsmålet er, hvad vil din oplevelse være når den får fuld gas? Liquid Love er den ultimative sanseoplevelse. Det er nærvær, sensualitet og masser af olie - alt sammen i respektfulde rammer hvor du selv bestemmer hastigheden. KOM MED EN MAKKER Selvom Liquid Love er en rejse ind dit eget sanselige univers, så skal du have en makker med som er af det modsatte biologiske køn end dig. Det gør vi af to årsager: - Vi balancerer kønnene sådan at der vil være lige mange lingam,- og yoni-ejere - At man er med-ansvarlig for sin makkers adfærd HVAD ER LIQUID LOVE? Den simple forklaring: Du får varm, lækker olivenolie over din krop, og så sender vi dig på en rejse i hav af glathed i en pool, med andre olierede kroppe. Det lyder lidt vildt, ikke? Det er det også ;) HVAD SKER DER TIL EN LIQUID LOVE? Alle begivenhederne er unikke, men strukturen er den samme: Vi starter med en åben ankomst, hvor vi introducerer eventet og skaber en afslappet atmosfære gennem en række øvelser som også gennemgår sikkerheden og rammen. Efterfølgende tager vi tøjet af, blindfolds på, og laver en kort fælles meditation for at forberede os på den sanselige rejse. Under sessionen vil du opleve, hvordan udforskning, bevægelse, og overgivelse spiller sammen med den varme olie om at skabe en dyb forbindelse med de andre deltagere. Der vil være flere engle til stede undervejs til at hjælpe, såfremt du skal på toilettet, have en tår vand, eller få olie ud af øjnene, som også holder øje med at rammen bliver overholdt. Efter sessionen får du mulighed for at tørre dig af, og forsyne dig lidt med noget vand, inden vi sender dig videre. ER DER S£X VED LIQUID LOVE? Nej, Liquid Love fokuserer på det sanselige og sensuelle snarere end det s£ksuelle. Der vil være helt klare grænser for interaktion og seksuel adfærd, samt regler om ikke-penetration og ikke-ejakulation, for at skabe en magisk plads for intimitet, sensualitet og forbindelse. Dette er ikke et sted for s£ksuelle intentioner, men derimod en mulighed for at opleve kærlighed og forbundethed på en fri måde. Vi opfordrer derfor alle til at respektere egne grænser og værdsætte individuelle valg om berøring og nøgenhed. HVEM DELTAGER? Vi inviterer alle køn, s£ksualiteter, kropstyper og aldre velkommen. Vi skaber en respektfuld atmosfære for alle, uanset personlige præferencer. Lad os bevæge os ud over individuelle præferencer og omfavne det transpersonelle. PRAKTISK INFO Liquid Love vil være en af dagens sidste events. Hvis det er noget for dig skal du medbringe følgende: - En makker af det modsatte biologiske køn end dig - En-gangs badetøj eller undertøj, hvis du ikke vil være nøgen - Eget håndklæde til aftørring af olie bagefter - Tøj som kan tåle at få lidt olie på, til hjemturen (der er ikke bad) - En-gangs blindfold som kan sidde godt fast (evt. et stykke stof) ​

bottom of page