top of page

Tue, 21 May

|

Frederiksberg

Intro til Tantra

Dyk ned i en verden af forbindelse og bevidsthed, og forstå tantraens verden på en let og legende måde.

Der sælges ikke billetter
Se andre events
Intro til Tantra
Intro til Tantra

Time & Location

21 May 2024, 19:00 – 22:00

Frederiksberg, Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg, Danmark

Guests

About the event

Nysgerrig på tantra?

Workshoppen, "Introduktion til Tantra," er skabt til dem, som er nysgerrige på hvad tantra kan tilbyde dem - på en fordybende og respektfuld måde. 

Gennem en kombination af teoretisk viden og praktiske øvelser vil du blive introduceret til grundlæggende principper inden for tantra og forstå hvordan du kan integrere disse i dit eget liv. Der vil ligeledes blive delt autentiske og personlige historier for at skabe en dybere forståelse og skabe et åbent rum for deling og læring. 

Alle øvelser vil blive præsenteret og praktiseret under kyndig vejledning, hvilket giver dig mulighed for at opleve og forstå disse koncepter på en konkret måde, samtidig med at du ikke behøver at deltage i noget du ikke ønsker. 

Gennem workshoppen vil du forstå hvordan du kan skabe dybere samvær og større intimitet - og du vil have mulighed for at fordybe din forståelse og forbinde dig med andre deltagere samt få en forståelse for hvordan du kan gøre det privat.. Afslutningsvis vil en dedikeret Q&A-session give dig mulighed for at få svar på eventuelle spørgsmål og dele din oplevelse. 

Du kan forvente at forlade workshoppen med en bedre forståelse af tantraens principper og værktøjer til at integrere disse i deres eget liv, samt en følelse af dybere forbindelse med sig selv og andre.

Hvem kan deltage?

Workshoppen er åben for alle og kræver ingen forudgående viden eller erfaring. Der er både enkelt billetter og par-billetter, hvis i kommer 2 sammen

Det praktiske:

  • Husk at iklæde dig både dit åbne sind og tøj, hvor du kan bevæge dig frit og hvor du føler dig dejlig og godt tilpas.
  • Tag eventuelt vandflaske og pude med til at sidde på.
  • Ankomst er fra 18.45 da døren bliver aflåst 19:00.
  • Der vil ikke blive balanceret køn inden eventet.

Tilmeldingen er bindende. Det betyder, at du gerne må sælge din billet videre, såfremt du bliver forhindret i at deltage (uanset årsag), men ikke får refusion herfra, hvis du ikke deltager. Der er desuden begrænset antal billetter til dette event da vi kun kan være 26 personer.

Share this event

bottom of page