top of page

En klients oplevelse

Nogle gange får jeg mindre udtalelser og andre gange får jeg hele historier. Dette er en af de sidstnævnte.


 

"Jeg havde ingen idé om, hvor stor en indflydelse mit forløb hos Slow Bodywork/Thomas ville få på mit liv, men hold fast en rejse jeg kom på og stadig er på. Mit forløb var på 6 sessioner over 3 måneder indeholdende samtaler, øvelser, hjemmeopgaver og massage


Jeg henvendte mig til Thomas, fordi jeg kunne mærke, at mit selvværd og energi dalede. Jeg havde en uro og tankespin, følte jeg var faret vild eller nærmere gået i stå i mit liv, og manglede forbindelse til kroppen.


Kort fortalt fik jeg 2 år tidligere en førtidspension pga. belastningsreaktion. Roen på pension har hjulpet en del, og jeg har i forvejen kendskab til forskellige former for terapi, meditation og snuset lidt til tantraen, men jeg havde ikke fundet rigtigt ”hjem” endnu.


Efter 2 sessioner hos Thomas var der noget, der løsnede sig inden i, åbnede op og faldt på plads. En finger let på panden og på brystbenet åbnede for noget, der føltes som en flodgennemstrømning. Det har jeg aldrig prøvet før. De næste dage havde jeg den skønneste følelse af at have en sol i maven, der strålede ud i hele kroppen. Jeg ved godt, at det lyder mærkeligt, men jeg kan ikke forklare eller beskrive det anderledes. Det var lige der, jeg vidste, at Thomas har en helt særlig gave, som ikke er til at sætte de rigtige ord på.


De følgende 4 sessioner har budt på en hilsen af stort set hele følelsesspektret. Grin, gråd, vrede, superpower, glæde og dyb taknemmelighed. En kæmpe forløsning, læring og hårdt arbejde… på den gode måde.


Thomas er en fantastisk spaceholder, han fikser ikke men støtter på fornemmeste vis til at gøre sit indre arbejde selv. Han har en super fin intuition, magiske hænder og en virkelig fin evne til at læse kroppen. Ingen af sessionerne eller massagerne har været ens, fordi han mærker, hvad der er brug for lige i øjeblikket. Meget respektfuldt og med fuld opmærksomhed.


Til start havde jeg et lille håb om, at jeg ville få lidt mere energi af massagen. En form for wellness. Det, jeg i stedet fik, var personlig vækst, større følelsesmæssig stabilitet, mere selvtillid, mere energi, bedre relationer og en lyst til at lære mere. Jeg er nu ved at finde min vej ud af førtidspensionen. Dagen efter sidste session søgte jeg et lille vikarjob og fortsætter samtidig min rejse i tantraen med uddannelse. Mit liv har taget et kvantespring på bare 3 måneder, som jeg aldrig havde troet eller turde drømme om.


Om du ønsker en ”wellness” massage, empowerment eller andet, så er du i de tryggeste hænder hos Thomas. Jeg kan kun komme med de varmeste anbefalinger og er dybt taknemmelig for den rejse, Thomas har sendt mig ud på.


Kæmpe stort TAK


MW"

35 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page