top of page

tirs. 12. mar.

|

Frederiksberg

BEVIDST Deep Dive Pop-up: Tillid og Overgivelse

Har du savnet os? :)

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
BEVIDST Deep Dive Pop-up: Tillid og Overgivelse
BEVIDST Deep Dive Pop-up: Tillid og Overgivelse

Tid og sted

12. mar. 2024, 18.30 – 21.30

Frederiksberg, Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg, Danmark

Gæster

Om eventet

Ja, du så rigtigt! BEVIDST inviterer dig ind til en magisk aften med Deep Dive i et popup format; et event hvor Kate Burkal og Thomas Dehn, 2 erfarne facilitatorer giver plads og rum til forbundethed, leg og dybere forståelse for dig selv, dine mekanismer - kønnene imellem.

Emnet for denne Deep Dive er TILLID OG OVERGIVELSE

Selvom du måske har deltaget med dette tema før, er alt anderledes fra sidst, sammensætningen af mennesker, øvelserne og hvor du selv er i denne tid. Derfor vil det være en ny oplevelse for dig og vi glæder os så meget til at dykke ned i dette spændende emne med jer.

Eventet varer 3 timer inkl. pause.

Deep Dive består primært af øvelser for personer som har en vis erfaring og har prøvet lignende events før. Det skriver vi for at sikre, man kommer med en portion veletableret grænsesætning og kan sige til og fra ud fra hvad der føles rigtigt for én selv. Alt er en invitation, der er intet, man skal gøre.

Måske har man været til Conscious Connection og er klar til noget mere udfordrende. Vi laver øvelser, hvor vi kommer tæt på hinanden, uden det går over dine grænser. Det handler om at anerkende og ære grænserne og kende forskellen på grænser og begrænsninger.

Vi mærker, hvor de er og så strækker dem og udvider på de områder, hvor det giver mere spændvidde i livet. Når vi formår at udvide vores komfortzone, lærer vi noget om os selv og er i livet på en mere fri måde.

PRAKTISK INFORMATION: Husk at iklæde dig både dit åbne sind og tøj, hvor du kan bevæge dig frit og hvor du føler dig dejlig og godt tilpas.

Ankomst er fra 18.15, da døren bliver aflåst 18:30.

Tilmeldingen er bindende. Det betyder, at du gerne må sælge din billet videre, såfremt du bliver forhindret i at deltage (uanset årsag), men ikke får refusion herfra, hvis du ikke deltager.

Billetter

  • Enkelt billet

    300,00 kr.
    +7,50 kr. Servicegebyr
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page